Vanhan sohvan poisvienti ja kierrätys

Sohvasta tulee helposti kodin murheenkryyni – varsinkin, jos se on halpa ja huonolaatuinen. Se muuttuu lähes ongelmajätteeksi siinä vaiheessa, kun siitä haluaa päästä eroon. Sohvat eivät liiku myyntipalstoilla eikä poisvieminenkään ole helppoa. Onneksi apu on lähellä.
vanhan sohvan poisvienti

Kun aika on jättänyt jälkensä lempisohvaasi tai kotisi kaipaa muuten uudistusta, vanhan sohvan poisvienti nousee ajankohtaiseksi. Jos haluat eroon sohvasta, me voimme hoitaa sohvan poisviennin helposti eikä sinun tarvitse muuta kuin tilata nouto ja nousta sohvalta. Tarkistamme sohvan kunnon ja kierrätämme kaikki materiaalit asianmukaisesti. Näin pääset helposti ja ympäristöystävällisesti vanhasta sohvasta eroon.

Miksi tilata vanhan sohvan poisvienti ja kierrätys Easynoudolta?

Helppous

Vanhan sohvan poisvienti voi olla työlästä ja aikaa vievää, erityisesti ilman sopivaa kuljetuskalustoa. Easynoudon avulla tämä prosessi muuttuu vaivattomaksi. Me tulemme paikan päälle noutamaan vanhat kalusteesi, oli kyseessä sitten yksittäinen sohva tai useampi kodinkone.

Ympäristöystävällisyys

Easynouto ei ole vain kätevä, vaan myös vastuullinen valinta. Kuljetamme vanhat kalusteesi biokaasulla toimivilla ajoneuvoilla, mikä minimoi ympäristövaikutukset. Lisäksi, huolehdimme tavaroiden asianmukaisesta lajittelusta ja käsittelystä, varmistaen että mahdollisimman paljon materiaalia voidaan kierrättää tai hyödyntää uudelleen.

Edullinen hinta

Easynoudon hinnat ovat kohtuulliset ja samat niin yrityksille kuin kotitalouksille. Vanhan sohvan poisviennin hinta alkaa 95 eurosta.

Laaja palvelualue

Palvelualueemme kattaa koko Uudenmaan. Olemme sitoutuneita tarjoamaan nopeaa ja tehokasta palvelua, varmistaen, että vanhat kalusteesi haetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Miten tilaan sohvan noudon?

Yhteydenotto: Ota meihin yhteyttä verkkosivujemme kautta tai soittamalla. Kerro, mitä kalusteita tai kodinkoneita haluat haettavaksi, ja sovi noutoajankohta.

Nouto: Easynoudon ammattitaitoinen tiimi saapuu sovittuna aikana noutamaan vanhat kalusteesi. Voit luottaa siihen, että työ suoritetaan nopeasti ja tehokkaasti, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään.

Asianmukainen käsittely: Kun kalusteet on noudettu, huolehdimme niiden asianmukaisesta lajittelusta ja käsittelystä. Pyrimme maksimoimaan kierrätettävän materiaalin määrän, vähentäen näin jätteen määrää.

Tee vastuullinen valinta

Valitsemalla Easynoudon hakemaan vanhan sohvasi et ainoastaan vapauta tilaa kotona uusille kalusteille ilman vaivaa, vaan teet myös ympäristötietoisen valinnan. Pienilläkin teoilla on merkitystä ympäristön kannalta, ja olemme täällä auttaaksemme sinua tekemään juuri näitä valintoja. 

Varaa kuljetus varauskalenterimme kautta

Tutustu hinnastoon

Lisää luettavaa