Noutopalvelu Helsinki, Espoo & Vantaa

Noutopalvelu pääkaupunkiseudulla - sohvan poisvienti

Kun haluat eroon vanhoista kalusteista tai kodinkoneista, Easynoudon noutopalvelu pääkaupunkiseudun alueella on oiva valinta. Noudamme kaikki huonekalut ja kodinkoneet Helsingin seudulla ja pidämme samalla huolen tavaran asianmukaisesta lajittelusta ja käsittelystä. Samat hinnat yrityksille ja kotitalouksille.

Easynoudon noutopalvelu ei ainoastaan tarjoa kätevää tapaa päästä eroon tarpeettomista kalusteista, vaan se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Kuljetamme vanhat kalusteesi ympäristöystävällisesti biokaasulla, tavaroiden asianmukaisen lajittelun lisäksi. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miten vanhojen kalusteiden noutopalvelu toimii ja miksi se on fiksu valinta pääkaupunkiseudulla.

Mitä noutopalvelu maksaa?

Esimerkiksi yhden ison esineen (pesukoneet, pöydät, kylmälaitteet) noutopalvelu maksaa alkaen 65€, sisältäen yhden kantajan ja yhden kantokerran. Sohvan poisviennin hinta on alkaen 95€.

Tutustu täältä hinnastoomme ja eri kokoisten huonekalujen poisvientiin. Tarvittaessa saat meiltä noutopalvelun ja poisviennin isompaankin määrään huonekaluja.

Maksutapoina toimii yksityisille käteinen tai korttimaksu; Visa, Visa Debit/Electron, MasterCard, Maestro ja American Express. Yritysasiakkaille lisäksi laskutusmahdollisuus 14 vrk maksuajalla. Laskutuslisä 10€ ja paperilaskulla 20€.

Säästät aikaa, vaivaa ja luontoa

Tilaamalla Easynoudon, noudamme turhat tavarasi ja huolehdimme niiden asianmukaisesta kierrätyksestä, sekä hoidamme niiden jätemaksut. Sinun ei tarvitse vuokrata pakettiautoa ja lähteä kantamaan vanhaa sohvaa arjen kiireiden keskellä. Easynouto on fiksu valinta, kun haluat säästää aikaa, vaivaa ja luontoa. Kuljetamme tavarat kotimaisella biokaasulla. Ajanvarauskalenteristamme löydät vapaat ajat ja voit myös aina soittaa ja laittaa meille sähköpostia.

Palvelun tilaaminen on helppoa ja nopeaa

Voit tilata noutopalvelun helposti verkosta ajanvarauskalenteristamme. Varauskalenteristamme löydät aina halvimmat hinnat. Huomioithan, että varauskalenterin hinnat eivät huomioi lisämaksuja. Voit kokeilla noutopalvelua jopa tälle päivälle puhelimitse, puh 044 730 0370.

Lisää luettavaa